25 05 2011
PMS72 , Portfolio

WAM Architecten

www.wamarchitecten.nl

Twee jaar geleden is architect Wilfried van Winden het nieuwe architectenbureau WAM architecten begonnen. WAM architecten is een jong bureau, dat desondanks kan buigen op ruim 25 jaar ervaring op het gebied van publieke en private gebouwen en infrastructuur. Samen met een team toegewijde professionals werkt WAM architecten aan uiteenlopende projecten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de omgeving en de samenleving.

De droom van de opdrachtgever en de gebruiker waarmaken: daar staat WAM architecten voor. Het bureau kenmerkt zich door een onderzoekende houding, inventiviteit, plezier en bevlogenheid, waarmee het in samenspraak met de opdrachtgever mooie gebouwen en omgevingen wil realiseren. Dat kunnen kleine interventies zijn, zoals een portaal, of heuse blikvangers, zoals het inmiddels befaamde Inntel Hotel in Zaandam. WAM architecten hanteert daarbij niet één stijl die altijd en overal geldig is. Tezamen met de opdrachtgever ensceneert WAM architecten een omgeving, een gebouw, dat prettig en mooi is en dat zich perfect past in de beoogde sfeer.