27 02 2010
Marsupilatie

Moeha Moeha 1

Deel 1 van mijn persoonlijke verzamelaar uit Mei ’09

Als aanvulling op de compilaties van een vriend van mij, de zogenaamde Hoeba Hoeba’s (is een baas), zal ik vanaf nu proberen per kwartaal een mooie verzameling liedjes te marsupileren (lees: compileren). Deze zullen weergeven naar welke concerten ik ben geweest, welke oude of potentiele nieuwe hits mijn trommelvliezen bezigen, gemixt met een heerlijk vaut covertje.

Tracklist:

 1. The Boys Are Leaving Town – Japandroids
 2. Underdog – Kasabian
 3. Wannabe in LA – Eagles Of Death Metal
 4. Let Me Drive – Winter Gloves
 5. I Like You So Much Better When You’re Naked – Ida Maria
 6. Dance With Somebody – Mando Diao
 7. To Lose My Life – White Lies
 8. My Delirium – Ladyhawke
 9. Every Time – Oi Va Voi
 10. Big Jumps – Emiliana Torrini
 11. Te Heet Gewassen – Roosbeef
 12. Explanations – Selah Sue
 13. Hard – LeLe
 14. The Fear – Lily Allen
 15. Happy Up Here – Royksopp
 16. Kids (Soulwax Remix) – MGMT
 17. Printer Jam – Mistabishi
 18. Trojan Horse (John B Remix) – Bloc Party
 19. Carbon – Zu